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PODCPF – INVESTMENT CONSULTING SERVICES: QUESTIONS AND ANSWERS 

 

As per section 5 of the Tender Document; Clarification of Tender Documents (before submission of 

bids), 

 

5.1. A Bidder making inquiries of the tender document may notify the Public Officers’ Defined 

Contribution Pension Fund’s (the Fund) Secretariat by post at the Fund’ address or email indicated in 

the tender document. The Fund’s Secretariat will respond in writing to any request for clarification of 

the tender documents, which it receives not later than seven (7) days prior to the deadline for the 

submission of the bids prescribed by the Fund. The Fund’s response (including an explanation of the 

query but without identifying the source of inquiry) will be posted on the Fund's website. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  

w w w . p e n s i o n f u n d . o r g . l s 

Inquiry Response 

May you advise if you would be willing to 

share a copy of your current Investment 

Policy Statement with us as we work on the 

tender submission? 

For more information regarding the Fund’s 

investments please see the latest annual 

report for the year ended March 2022. 

MARCH 2022 ANNUAL REPORT 

 

Can a service provider already engaged in 

providing other services such as actuarial 

services or administration services to the 

Fund participate in the investment 

consulting tender? 

Clause 4.4 of the tender document states 

that:  Bidders that are already involved in 

providing services that will present a 

conflict of interest in regard to objectivity 

in performing the envisaged duties per this 

tender, are not eligible to participate. 

 

Is it permissible for a bidder to have a 

business arrangement with another service 

provider that is not registered with the 

Central Bank of Lesotho? For example, can 

a lead bidder who is registered with CBL 

and participate in the tender process 

through this joint agreement? 

This is permissible, however relevant signed 

agreement(s) regarding the nature of such 

business arrangements should be provided 

as part of the bidder’s submission. 
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